foto-welkom

Welkom op de website van de Broedergemeente Zeist!

Wij zijn een gemeente van de Evangelische Broedergemeente in Nederland, een protestantse kerk, ook bekend onder de naam "Hernhutters". Onze gemeente is gehuisvest op de pleinen bij slot Zeist.

Onze diensten en andere activiteiten zijn gekenmerkt door vreugde aan de muziek, door een rijke traditie, door nieuwe activiteiten voor alle leeftijden, van de senioren tot onze levendige kinder- en jeugdgroepen. Onze diensten zijn open voor iedereen.


Agenda

26 september
19.00 uur
Zangdienst (Grote Zaal)
Br. B. v.d. Bosch
27 september
10.00 uur
Preekdienst (Grote Zaal)
Br. M. Gill
30 september
12.00 uur
Middaggebed (Kleine Zaal)
Br. D. v. Barneveld
3 oktober
19.00 uur
Zangdienst (Grote Zaal)
Br. M. Gill
4 oktober
10.00 uur
Oogstfeest
Dienst voor Jong en Oud (Grote Zaal)
Br. M. Gill

Dagtekst voor zondag 27 september 2020

Zondag, 27 September 2020

De HEER heeft zijn overwinning bekendgemaakt, voor de ogen van de volken zijn gerechtigheid onthuld.

Ps. 98:2

Toen Barnabas en Paulus in Antiochië aankwamen riepen ze de gemeente bijeen en brachten verslag uit van alles wat God door hen tot stand had gebracht. Ze vertelden hoe Hij voor de heidenen de deur naar het geloof had geopend.

Hand. 14:27

» meer over Dagteksten


Mededelingen

Corona protocol

I.v.m. de Corona epidemie heeft de Oudstenraad op 1 juli het protocol voor onze diensten aangepast. Om de nodige afstand van elkaar te garanderen werd het aantal zitplaatsen sterk beperkt. Kerkgangers worden gevraagd zich in te schrijven in een lijst. Dat kan (bij voorkeur) via weeknieuws@ebgzeist.nl of bij de ingang. Het Corona protocol kunt u via de bijgevoegde link inkijken of downloaden.

  » Download Corona protocol

Diensten meekijken via Kerkdienstgemist.nl

Onze diensten worden live uitgezonden via Kerkdienstgemist.nl.

Als u in de Agenda bij een dienst op de link "kerktv" klikt, kunt u vervolgens de livestream starten. De diensten op woensdag en zaterdagavond zijn alleen te beluisteren. Reeds uitgezonden diensten kunt u via de website van Kerkdienstgemist.nl nog achteraf bekijken resp. beluisteren. 

Historicus Willem de Bruin laat ons de mooiste plekjes en objecten van Zeist

In het voorbijgaan aflevering 6: de Evangelische Broedergemeente Zeist In deze serie laat historicus Willem de Bruin ons de mooiste plekjes en objecten van Zeist en omgeving zien. Al fietsend in Zeist en omgeving komt hij objecten tegen, die je als voorbijganger makkelijk onopgemerkt voorbijgaat. Hij stapt bij een aantal van die plekken af en vertelt het achterliggend verhaal. Korte verdiepingen, die de kijker in ...


Weeknieuws / EBG-nieuws / ZZg-nieuws

      » Naar het actuele ZZg-nieuws